Domov

Gud company

Lajf je GUD!

GUD je ekipa mladih podjetnikov in ustvarjalcev z izkušnjami s področja organizacije dogodkov, glasbe, plesa, turizma in sveta zabave, ki je pred dvema letoma uspešno izvedla prvi GUD maturantski ples. V časih, ko se v svetu organizacije dogodkov in zabave spreminja praktično vse pa mladim prinašamo povsem nov koncept tovrstnih dogodkov z dobršno mero intime, elegance in tistega, kar znamo najbolje – dobre in sproščene zabave. Z garancijo izvedbe tudi v "korona časih".


Gud Aftermovie

V primeru omejevalnih ukrepov smo za vas pripravili koncept manjšega, bolj intimnega maturantskega plesa za zaključene skupine med 100 in 150 ljudi. V času ukrepov zaradi epidemije koronavirusa bodo prav takšni dogodki ena izmed možnih realnosti. Dogodki bodo potekali na najbolj elitnih lokacijah v Ljubljani (Hotel Intercontinental, Festivalna dvorana ali v novi dvorani L56 z zmanjšano kapaciteto) in bodo namenjena maturantskemu druženju dijakov znotraj enega ali nekaj razredov – z izbrano kulinarično ponudbo in vsem ostalim, kar prinaša maturantski večer.

Predstavljamo vam ekskluzivno dvorano L56. V kolikor bodo razmere v času vašega maturantskega plesa to dopuščale pa smo za vse #gudmaturanc plese rezervirali najmodernejšo in največjo tovrstno prireditveno dvorano v Ljubljani (preko 2000m2), ki svoja vrata odpira v septembru 2020. Lokacija na Litostrojski cesti omogoča preprost dostop za vse udeležence in v kolikor bodo “korona razmere” to dopuščale, boste svoj maturantski ples lahko doživeli vsi skupaj – v najmodernejši dvorani v Ljubljani. 

Zakaj gud?

Novice
Kontakt

Prijavi se na brezplačno predstavitev!

Želiš prav posebno maturantsko izkušnjo? Prijavi se na brezplačno predstavitev naše organizacije in izvedi več!