DAMN, WE STILL HERE.

Ja, pretekli tedni, celo meseci so bili f*kin pestri. Točno taki, kot smo pričakovali, da bodo in čist drugačni od tistega kar smo si predstavljali. Totalni rock ‘n roll! Svet okrog nas se je zašejkal & prinesel tisto, kar smo želeli – GUD is alive & breathing. Ideja, ki je še konec preteklega poletja predstavljala zgolj nekaj črk na papirju in par spontanih fotk se je spremenila v vzpodbudne besede z ene strani in kar oster odziv s kakšne druge. Oboje tisto, kar nam je dalo vedet, da gremo v pravi smeri. All GUD man!

Pa valda ne jemljete resno teh mulcev?!

Ja, to je bil najbolj pogost odziv naših konkurentov na trgu.

Oseb in podjetij, ki jih izredno spoštujemo in zanje verjamemo, da bodo tudi oni pomemben del spreminjanja trga maturantskih plesov. In res, marsikdo nam ni verjel. Ej, a mate dvorano? A mambiči res loh dobite? Pa dej, a vi sploh mate firmo? Kdo vam bo pa vse to sfinanciru? After v Cvetki? Tega nima noben, kako mate loh vi?

Pomislekov; s kakršnega koli naslova so že prišli je bilo kar nekaj – vsem pa je bilo skupno zgolj eno; da so bili odveč. Ja stari, mamo dvorano – že od samega začetka. In vse ostalo tudi. In čeprav je bilo v zadnjih mesecih na trgu rečeno marsikaj – smo še vedno tukaj! Stojimo in ostajamo!

V 2019 nas čakajo prvi maturantski plesi – v Ljubljani in drugje. V 2019 vstopamo kot čist legit ponudnik maturantskih plesov v Sloveniji in hkrati ostajamo tisto, kar smo bili od začetka; novi klinci, ki spreminjajo sceno.

Peace out – it’s all GUD!

Vsak začetek je težek in mi smo svojega zgurali. Projekt GUD gre še kako naprej.In sedaj vsi vedo, da mislimo resno.