GUD is ALIVE!

Ker “laufamo” gor in dol po Ljubljani, zamujamo z objavami tukaj. Pač v zadnjih dneh se dogaja povsod. Ampak res POVSOD! Takega odziva nismo pričakovali.

Sej vemo. Konec dolgih počitnic je prišel prehitro in 3. september vas je »pogodio direkt v srce«; uradno se je začel zadnji letnik vašega dijaškega življenja. Za vas imamo dobro in slabo novico. Slaba je ta, da poletnih počitnic ne bo še kar nekaj časa, dobra novica pa je, da vam bomo čas v tem letu krajšali mi in vas ob tem popeljali v najboljši zaključek epske 4-letne drame, ki jo puščate za sabo.

Hvala vsem, ki verjamete v našo idejo. To je zgolj začetek. :)

Začenja se akcija.

Na vaših šolah govora o maturantskem plesu ne manjka, in kmalu se vam bodo v živo predstavile vse opcije, ki so vam na voljo. Na marsikateri šoli nas že nestrpno pričakujete in tega odziva smo izjemno veseli. Res nismo pričakovali, da bo ta naša nova ideja sprejeta tako pozitivno. Hvala vsem, ki verjamete v GUD in v to, da je maturantski ples dogodek, ki mora bit kul, trendy, zabaven in predvsem – tak, kot si ga želite dijaki sami.

Odkar smo se vam predstavili prek spleta, vsakodnevno dobivamo sporočila in prošnje, da bi se oglasili na vaših šolah. In veste kaj? Oglasili se bomo! Če pa na šoli še nič ne vedo o nas, pocukajte ravnatelje, profesorje in tajnice za rokav in jim veselo povejte, »GUD is alive«, and the next thing you know… smo že tam. Komaj čakamo, da vas vidimo in se spoznamo še v živo.

Glede na to, da smo poletje bolj ali manj preživljali v pisarni, sprehodi po Ljubljani nikakor ne bodo težava. Slabo vreme ni ovira – it’s all gud baby baby!

PS: Stay tuned – v naslednjih dneh predstavimo project GUDpartners. :)