You know what we did last summer?

Ne, sori, narobe. Tisto iz prejšnjega poletja ni za na blog. Večina zares dobrih stvari ni. 🙂

Nekatere pa so – in to, kar smo mi naredili letošnje poletje zagotovo je.

Še v aprilu, maju je bila GUD samo ideja. Zares gud ideja; a vseeno takrat še daleč od realizacije. Kako, kdo, s kom in predvsem – a mi to sploh lahko? Velika želja in motivacija proti dvomom in staromodni togosti obstoječega trga. Potem pa je prišlo vprašanje:  »Zakaj pa ne?« In res, zakaj pa ne? Zakaj bi morale ideje, ki ne »sedejo« v obstoječe kalupe vselej ostati nekje v ozadju?

»Zakaj pa ne?«In res, zakaj pa ne?Zakaj bi morale ideje, ki ne »sedejo« v obstoječe kalupe vselej ostati nekje v ozadju?

Go for it.

Okrog GUD-a se je zbrala ekipa z željo po ustvarjanju kvalitetnih vsebin. Zares takšnih, ki nekomu privabijo nasmeh na obraz. Ma kaj nasmeh; smeh, solze, malo obveznega »švica« in zasluženo (ne)prijetno utrujenost naslednji dan. Maturantski plesi? Seveda, a verjamemo, da je to samo začetek.

Ta začetek bo nov, drugačen, alternativen. Z nekaj tradicije, itak; ampak brez nepotrebnega »prahu« na programu. Po domače – mora bit gud; drugače celotna ideja izgubi svoj pomen. Dejstvo je, da je ekipa zbrana okrog GUD ideje, letošnje poletje v večini zares preživela v ustvarjalno-delovnem okolju in pripravljala launch točno tega projekta. Vse štima? Itak, da ne. Še vedno lovimo zadnje sekunde, pripravljamo zadnje designe in urejamo zadnje malenkosti, da bomo v ponedeljek ready. In bomo.

Smo. In gremo. Razširit vajb o tem kaj smo ustvarili in povedat ljudem, da je prav, da nam je gud. Vsem. Ne samo tistim katerih poti se bodo prekrižale z našimi v naslednjih tednih. Čisto vsem. Zunaj še vedno malo sije sonce, drinke v centru še vedno strežejo tudi zunaj. Mladi smo. Kaj tukaj ni gud?

Peace out.

Stay GUD.